text.skipToContent text.skipToNavigation

Vanliga frågor om Hill's Personalfoder

 

Vad är Hill's Personalfoder?

Hill's Personalfoder är ett speciellt foderprogram för medarbetare på veterinärkliniker i Sverige. Registrerade deltagare kan få rabatt när de köper foder till sina egna hundar och katter. Rabatten på Hill's foder gäller endast för de registrerade deltagarnas egna hundar och katter (högst 2 husdjur per deltagare). Kliniken kan fritt välja vilket pris de vill sälja Hill’s produkter för till sina medarbetare. Hill’s återbetalar 33% av det lägsta grundpriset (från den aktuella prislistan) till kliniken, när foder registreras på https://hills4you.com/SE.

 

Vem kan anmäla sig till Hill's Personalfoder?

Hill's personalfoderprogram är för all personal som arbetar på veterinärkliniker som främst arbetar med behandling och vård av smådjur, och som är kunder hos Hill's.

 

Hur fungerar programmet?

Det första steget för att delta i Hill’s Personalfoder är att registrera dig i vår Staged-portal på https://hills4you.com/SE.

När du registrerar ditt konto ska du ange information om kliniken du arbetar på (inklusive Hill’s-kundnummer), viss personlig information (till exempel namn och position på kliniken) samt de hundar/katter du vill registrera. Registreringen valideras och godkänns därefter av Hill’s.

Därefter kan du registrera de produkter du vill köpa till din hund eller katt. När du har registrerat ett köp på Hill’s Personalfoder får du en bekräftelse som du kan ta med och visa i din klinik. I klinikens butik kan du betala och hämta de produkter du har registrerat. Efter detta behöver varken du eller kliniken göra mer. Hill’s återbetalar 33% av det lägsta grundpriset (från den aktuella prislistan), som utbetalas automatiskt via kreditnota.

Så med 3 enkla steg får du rabatt på dina köp hos Hill's:

1) Registrera dig på https://hills4you.com/SE.

2) Registrera de produkter du vill köpa till ditt/dina djur på webbplatsen.

3) Köp och betala för dina Hill’s produkter hos kliniken du arbetar på till ett reducerat pris.

 

Hur många djur kan jag köpa foder till på Hill's Personalfoder?

Du kan köpa foder till högst 2 hundar/katter genom att registrera dig på Hill's Personalfoder.

 

Hur mycket foder kan jag köpa till min hund eller katt?

Du kan köpa tillräckligt med foder för att täcka din hunds eller katts behov av foder baserat på den genomsnittliga mängd foder som en hund eller katt behöver till ett år (inom ett kalenderår).

 

Hur får jag rabatten?

https://hills4you.com/SE kan du ange vilka produkter du tänker köpa i din klinik. Med en bekräftelse kan du sedan köpa de valda produkterna i din klinik till ett reducerat pris. När du registrerar foder via https://hills4you.com/SE återbetalas 33 % av det lägsta grundpriset (från den aktuella prislistan) automatiskt till kliniken via en kreditnota.

 

Hur kan jag ändra min information?

När du har loggat in kan du se rubriken ”MIN PROFIL” överst på sidan. Om du klickar på den ser du en undermeny. Här kan du ändra dina personliga uppgifter. Du kan också lägga till och ta bort dina hundar/katter och bestämma vilka två som deltar i programmet.

Kom ihåg att klicka på ”UPPDATERA” längst ner när du har gjort ändringarna i dina uppgifter! Dina ändrade uppgifter är sedan sparade och aktuella.

 

Kan jag även registrera Hill's foder till andra?

Nej, tyvärr inte. Hill's Personalfoder är bara beräknat till klinikpersonalens egna hundar och katter.

 

Vad händer om mitt djur dör?

Vi hoppas naturligtvis att Hill's foder kommer att förlänga din hunds eller katts liv. Om din hund eller katt går bort kan du ”avaktivera” hunden eller katten på ditt konto.

 

Jag har fått ett nytt jobb. Vad händer nu?

Om din nya arbetsgivare också är en veterinärklinik som är kund hos Hill’s räcker det med att få dina klinikupplysningar uppdaterade i din profil. Kontakta nordic_hills_marketing@hillspet.com som hjälper dig med att byta klinik.

Om din nya arbetsgivare inte är en veterinärklinik, eller inte är kund hos Hill's, avslutas tyvärr ditt deltagande i Hill's Personalfoder.

 

Hur ändrar jag min e-postadress?

Vänligen kontakta nordic_hills_marketing@hillspet.com och bifoga nuvarande och ny e-postadress samt klinikens kundnummer hos Hill’s.

 

Jag är väldigt upptagen! Kan min kollega registrera foder åt mig på https://hills4you.com/SE?

Ja, det är möjligt att låta en person på kliniken vara administratör för Hill’s Personalfoder. Som klinikens administratör kan du registrera foder åt andra anställda. Dock måste varje anställd fortfarande skapa en personlig profil.

Kontakta nordic_hills_marketing@hillspet.com om en anställd ska göras till klinikens administratör.