text.skipToContent text.skipToNavigation
Declaration Image

HVORFOR SKAL MAN VÆLGE HILL’S KVALITETSMAD TIL SIN HUND ELLER KAT?

Hos Hill's forstår vi det særlige bånd, der findes mellem dig og din hund eller kat. Det er netop derfor, vi gør vores yderste for at tilbyde dig den bedst tænkelige ernæringsmæssige pleje, så du og din hund eller kat kan bevare et godt og langt forhold. Vi er drevet af innovation og sikrer, at der er de bedste ingredienser og en optimal ernæringsmæssig balance i vores hunde- og kattemad, som er tilpasset din hund eller kats alder, race, størrelse og fysiske tilstand. Måske er dette grunden til, at så mange dyrlæger og dyrlægeassistenter også vælger at fodre deres egen hund eller kat med Hill's foder.

Det er vores mission at medvirke til at berige og forlænge det særlige forhold mellem mennesker og deres hund eller kat.

FILOSOFI

Vi tror på, at alle dyr – fra din egen hund eller kat til de kæledyr, som vi professionelle dyrlæger tager os af – fortjener kærlighed og god pleje hele deres liv. Det er derfor, vi er stolte af, at vores foder kan gøre en forskel i din hunds eller kats liv. Du har vores ord på, at vi er engagerede i alle dyrs velfærd. Læs mere om vores passion for dyrevelfærd.

Declaration Image

Declaration Image