text.skipToContent text.skipToNavigation
Declaration Image

Vores engagement i dyrevelfærd

Alle hunde og katte, der fodres med Hill’s Pet Nutrition, lever i kærlige, sikre, sjove og rene omgivelser. Vi bruger udelukkende de ikke-invasive, humane forskningsmetoder, der er nødvendige for at udvikle en ernæringsteknologi, som giver hunde og katte et længere, sundere liv. Vores banebrydende resultater inden for ernæring til hunde og katte er uden sidestykke inden for branchen, og vi har baseret vores virksomhed og ry på altid at praktisere de højeste etiske standarder.

Hver dag beviser vi, at videnskabelig teknologi af høj kvalitet og omsorgsfuld dyrepleje går hånd i hånd, når det handler om at give hunde og katte et bedre og mere sundt liv. Det er derfor, Hill’s kun støtter [og udøver] ansvarlig, omsorgsfuld og human behandling af hunde og katte. Alle de studier, der foretages af eller støttes af Hill’s – uanset om det er på Hill’s Pet Nutrition Center eller eksternt i forbrugernes hjem, på veterinærskoler eller andre steder – skal være i overensstemmelse med følgende strenge Hill’s-politikker for at sikre enestående dyrepleje.

  • Vi deltager ikke i studier, der bringer hundes og kattes helbred i fare. Alle Hill’s-støttede studier har til formål at bevare og forbedre dyrenes helbred. Der udføres ikke studier på hunde og katte, hvor der kræves eutanasi.
  • Når vi undersøger, hvordan et næringsstof absorberes, fordeles, lagres, anvendes og udskilles af hundens eller kattens krop, bruger vi kun forskningsmetoder, som er det veterinære modstykke til ernæringsundersøgelser eller medicinske studier, der involverer mennesker. Hill’s støtter eller udfører ikke studier, der forårsager smerter eller gør ondt på hundene eller kattene. Dette er baseret på den holdning, at det, der gør ondt på mennesker, også gør ondt på hunde og katte.
  • Vi udfører kun studier, hvis vi har sikre beviser for, at vi kan forbedre helbredet og velfærden hos dyrene. Disse studier resulterer ofte i banebrydende ernæringsmæssige resultater, der forbedrer livet for mange millioner hunde og katte.

 

  • Vi forsøger hele tiden at finde metoder til at reducere vores behov for dyreforsøg. Mange af de hunde og katte, der deltager i vores fodringsstudier, deltager i forsøg i hjemmet. Vores dyrlæger og ernæringseksperter er dygtige til at udvikle modeller, der simulerer dyresystemer. Ved mundhygiejneforsøg har vi for eksempel udviklet brug af en "kunstig mund", der måler effektiviteten af nye teknologier. Et andet eksempel er udviklingen og brugen af en matematisk formel, der er baseret på foderets ernæringsprofil, og som nøjagtigt forudsiger pH-værdien for katteurin uden dyreforsøg.

 

  • For at overbevise hunde- og katteejere om, at vores terapeutiske foder er sikkert og effektivt, støtter vi studier, der bruger hunde og katte med naturligt forekommende sygdomme eller tilstande. Vi deltager ikke i studier, hvor der anvendes kirurgiske eller ikke-kirurgiske metoder til at skabe eller simulere sygdomstilstande. 
  • Hill's Pet Nutrition Center og alle eksterne faciliteter, som Hill's støtter, skal opfylde alle branchens lovgivningsmæssige standarder for dyrepleje. For alle studier, der udføres i eksterne faciliteter, udnævner og finansierer vi "talsmænd" for hundene og kattene, som har ansvar for at sørge for en omsorgsfuld pleje af den enkelte hund og kat, og hvor hovedkomponenterne består af at sørge for motion og et socialt godt miljø. 
  • Vi støtter og opfordrer gerne til adoption af hunde og katte, der tidligere har deltaget i studier. Vi opfordrer på det kraftigste nye hunde- og katteejere til at undersøge, hvordan man plejer en ny hund eller kat, inden man bringer den ind i sit hjem. 

 

  • Vi offentliggør resultaterne af vores studier for at fremme viden om ernæringsmæssig sundhedspleje og for at medvirke til at forhindre unødvendige gentagelser af studier, der involverer hunde og katte. 

 

  • Hill’s anvender kun data fra dyreforsøg, der er offentligt tilgængelige (tidligere offentliggjort), eller som er blevet udført i henhold til denne globale dyrevelfærdspolitik.