text.skipToContent text.skipToNavigation

Ofte stillede spørgsmål om Hill's Personalefoder

Hvad er Hill's Personalefoder?

Hill's Personalefoder er et specielt foderprogram til medarbejdere i dyrlægepraksis i Danmark. Registrerede deltagere kan få rabat, når de køber foder til egne hunde og/eller katte. Rabatten på Hill's foder gælder kun for registrerede deltageres egne hunde og katte (højst 2 dyr pr. deltager). Klinikken kan frit vælge, til hvilken pris de ønsker at videresælge Hill’s produkter til deres medarbejdere. Hill’s refunderer 50% af den laveste listepris (på den til enhver tid gældende prisliste) til klinikken, når der registreres foder på https://hills4you.com/DK.

 

Hvem kan blive tilmeldt Hill's Personalefoder?

Hill's Personalefoder-programmet er for alt personale, der arbejder i dyrlægepraksis som primært beskæftiger sig med behandling og pleje af små husdyr, og som er kunder hos Hill's.

 

Hvordan virker programmet?

Det første trin til deltagelse i Hill's Personalefoder er at blive registreret i vores online portal på https://hills4you.com/DK.

Ved den første registrering skal du indtaste oplysninger om den praksis, du arbejder i (herunder Hill's kundernummer), nogle personlige oplysninger (f.eks. navn, stilling i praksis) samt det/de dyr, som du ønsker at registrere. Registreringen bliver herefter valideret og godkendt af Hill's.

Herefter kan du lave en registrering på de produkter, som du ønsker at købe til din hund og/eller kat. Når du har lavet registreringen på Hill's Personalefoder, får du en bekræftelse, som du kan tage med og vise i din klinik. I klinikkens butik kan du betale og afhente de produkter, som du har bestilt. Herefter skal hverken du eller klinikken gøre mere. Hill’s refunderer 50% af den laveste listepris (på den til enhver tid gældende prisliste), som udbetales automatisk til din klinik via en kreditnota.

Så med 3 enkle trin får du rabat på dine køb hos Hill's:

1) Register dig på https://hills4you.com/DK

2) Registrer de produkter, som du ønsker at købe til dit/dine dyr på hjemmesiden

3) Køb og betal for Hill’s produkter til en reduceret pris i den praksis, hvor du arbejder.

 

Hvor mange dyr kan jeg købe foder til på Hill's Personalefoder?

Du kan købe foder til højst 2 dyr ved at at være registreret på Hill's Personalefoder.

 

Hvor meget foder kan jeg købe til min hund eller kat?

Du kan købe foder nok til at dække din hund og/eller kats behov. Udregningen er baseret på den gennemsnitlige mængde foder, som en hund eller kat behøver til et år (indenfor et kalenderår).

 

Hvordan får jeg rabatten?

https://hills4you.com/DK kan du angive, hvilke produkter du påtænker at købe i din klinik. Med en bekræftelse kan du efterfølgende købe de valgte produkter i din klinik til reduceret pris. Når du registrerer via https://hills4you.com/DK refunderes 50% af den laveste listepris (på den til enhver tid gældende prisliste) automatisk til klinikken via en kreditnota.

 

Hvordan kan jeg ændre i mine oplysninger?

Når du er logget ind, kan du se overskriften "MIN PROFIL" øverst. Hvis du klikker på den, ser du en undermenu. Her kan du ændre dine personlige oplysninger. Du kan også tilføje og fjerne dine hunde eller katte.

Husk at klikke på "OPDATER" nederst, når du har lavet ændringer i dine oplysninger! Dine ændrede oplysninger er herefter gemt og aktuelle.

 

Kan jeg også registrere Hill's foder til andre?

Desværre ikke. Hill's Personalefoder er kun beregnet til klinikpersonalets egne hunde og katte.

 

Hvad sker der, hvis mit dyr dør?

Vi håber naturligvis, at Hill's dyrefoder vil forlænge din hund eller kats liv. Hvis din hund eller kat går bort, kan du "Deaktivere" hunden eller katten i din Konto.

 

Jeg har fået nyt job. Hvad sker der nu?

Hvis din nye arbejdsgiver også er en dyrlægeklinik, som er kunde hos Hill's, kan du blot nøjes med at få ændret klinikoplysninger i din kontoprofil. Kontakt nordic_hills_marketing@hillspet.com, som sørger for at foretage ændringen.

Hvis din nye arbejdsgiver ikke er en dyrlægepraksis eller er kunde hos Hill's, afsluttes din deltagelse i Hill's Personalefoder desværre.

 

Hvordan ændrer jeg min email adresse?

Kontakt nordic_hills_marketing@hillspet.com med din nuværende og nye e-mail-adresse samt klinikkens kundenummer hos Hill’s.

 

Jeg har meget travlt! Kan min kollega registerere på mine vegne hos https://hills4you.com/DK?

Ja, det er muligt at lade en person på klinikken være administrator for Hill’s Personalefoder. Som klinikkens administrator kan man lave registereringer på andre medarbejderes vegne. Hver enkelt medarbejder skal dog stadig oprette en personlig profil.

Kontakt nordic_hills_marketing@hillspet.com, hvis en medarbejder skal gøres til klinikkens administrator.