text.skipToContent text.skipToNavigation
Declaration Image

HVORFOR SKAL MAN VELGE HILL'S KVALITETSFÔR TIL HUNDEN ELLER KATTEN?

Hos Hill's forstår vi det spesielle båndet som finnes mellom deg og hunden/katten din. Det er nettopp derfor vi gjør vårt ytterste for å tilby den beste ernæringsmessige kosten som mulig, slik at du og hunden/katten din kan ha en langt og godt forhold. Vi er drevet av innovasjon og sikrer at vi alltid ha de beste ingrediensene og en optimal ernæringsmessig balanse i produktene våre, som også er tilpasset hundens/kattens alder, rasestørrelse og fysiske tilstand. Kanskje er dette grunnen til at så mange veterinærer og veterinærassistenter også velger å gi sin egen hund/katt fôr fra Hill's.

Målet vårt er å bidra til å berike og forlenge det spesielle båndet som finnes mellom mennesker og hunden/katten.

FILOSOFI

Vi tror at alle dyr – fra din egen hund/katt til andre dyr som veterinærer tar hånd om – fortjener kjærlighet og godt stell hele livet. Det er derfor vi er stolte av at våre produkter kan gjøre en forskjell i hundens/kattens liv. Du har vårt ord på at vi er engasjerte i alle dyrs velferd. Les med om vår pasjon for dyrenes velferd.

 

VÅR KJÆRLIGHET TIL DYR

Hos Hill’s elsker vi alle dyr. Så derfor støtter vi det arbeidet som utføres av veldedighetsorganisasjoner og dyreinternater, og hjelper neste 1 million hunder og katter rundt om i verden hvert år. I Danmark støtter vi en lang rekke lokale dyreinternater, blant annet Dyreværnet og Dyrenes Beskyttelse. Ved å gi dyrene akkurat den næringen de trenger fra den dagen de ankommer til internatet, sikrer vi at dyrenes helse har førsteprioritet. Og friske dyr er glade dyr som raskere finner nye familier.

Declaration Image

Declaration Image