text.skipToContent text.skipToNavigation

Ofte stilte spørsmål om Hill's personalfôr

Hva er Hill's personalfôr?

Hill's personalfôr er et spesielt fôrprogram for medarbeidere på veterinærklinikker i Norge. Registrerte deltakere kan få rabatt når de kjøper fôr til egne hunder og katter. Rabatten på Hill's fôr gjelder kun for registrerte deltakeres egne hunder og katter (maks. to per deltaker). Klinikken kan fritt velge til hvilken pris de ønsker å videreselge Hill’s produkter til medarbeiderne sine. Hill’s refunderer 50% av den laveste listeprisen (på den til enhver tid gjeldende prislisten) til klinikken når det registres fôr på https://hills4you.com/NO.

 

Hvem kan delta i Hill's personalfôr?

Hill's personalfôr er for alt personale som arbeider på veterinærklinikker som primært arbeider med behandling og pleie av små husdyr, og som er kunde hos Hill's.

 

Hvordan fungerer det?

Det første trinnet for å delta i Hill's Personalfôr, er å bli registrert på vår nye nettportal på https://hills4you.com/NO

VVed første registrering må du skrive inn opplysninger om den klinikken du jobber på (inkludert Hill's kundenummer), noen personlige opplysninger (f.eks. navn og stilling) samt den hunden/katten du ønsker å registrere. Registreringen blir deretter validert og godkjent av Hill's.

Deretter kan du legge en registrering på de produktene du ønsker å kjøpe til din hund/katt. Når du har registrert et kjøp via Hill's Personalfôr, får du en bekreftelse som du skal vise på klinikken. I klinikkens butikk, kan du betale og hente de produktene som du har registrert. Så trenger hverken du eller klinikken å gjøre noe mer. Hill’s refunderer 50% av den laveste listeprisen (på den til enhver tid gjeldende prislisten), som utbetales automatisk til din klinikk via en kreditnota.

Så med tre enkle trinn får du rabatt på dine kjøp hos Hill's:

1) Registrer deg på https://hills4you.com/NO

2) Registrer de produktene du ønsker å kjøpe til din hund/katt på hjemmesiden

3) Kjøp og betal de til redusert pris på den klinikken hvor du arbeider

 

Hvor mange hunder/katter kan jeg handle til via Hill's personalfôr?

Du kan kjøpe fôr til maks. 2 hunder/katter når du er registrert på Hill's personalfôr.

 

Hvor mye fôr kan jeg kjøpe til min hund eller katt?

Du kan kjøpe nok fôr til å dekke hunden/kattens behov, basert på den gjennomsnittlige mengden fôr som en hund/katt trenger i løpet av ett år (ett kalenderår).

 

Hvordan får jeg rabatten?

På https://hills4you.com/NO kan du angi hvilke produkter du tenker å kjøpe fra klinikken. Med en bekreftelse kan du deretter kjøpe de valgte produktene på klinikken til redusert pris. Når du gjør en registrering av fôr på https://hills4you.com/NO, refunderes 50% av den laveste listeprisen (på den til enhver tid gjeldende prislisten) automatisk til klinikken via en kreditnota.

 

Hvordan endrer jeg opplysningene mine?

Når du er logge inn, kan du se overskriften KONTO lengst opp. Når du klikker på den, ser du en undermeny. Her kan du endre personlige opplysninger. Du kan også legge til og fjerne dine registrerte hunder/katter.

Husk å klikke på Lagre nederst når du har gjort endringer av opplysningene dine. Dine endrede opplysninger er nå lagret og aktuelle.

 

Kan jeg registrera Hill's-fôr til andre?

Dessverre ikke. Hill's personalfôr er kun beregnet på personalets egne hunder/katter.

 

Hva skjer hvis hunden/katten dør?

Vi håper naturligvis at Hill's fôr vil forlenge din hund eller katts liv. Hvis din hund eller katt går bort, kan du «deaktivere» hunden eller katten på kontoen.

 

Jeg har fått ny jobb. Hva skjer nå?

Hvis den nye arbeidsgiveren din også er en veterinærklinikk som er kunde av Hill's, kan du bare få endret klinikkopplysningene på kontoprofilen din.Ta kontakt på nordic_hills_marketing@hillspet.com som vil sørge for å foreta endringen.

Hvis den nye arbeidsgiveren ikke er en veterinærklinikk eller ikke er kunde hos Hill's, avsluttes dessverre din deltakelse i personalfôrprogrammet.

 

Hvordan endrer jeg e-postadressen min?

Vennligst ta kontakt på nordic_hills_marketing@hillspet.com med din nåværende og nye e-postadresse, samt klinikkens kundenummer hos Hill’s

 

Jeg har det veldig travelt! Kan min kollega registrere fôr for meg på https://hills4you.com/NO?

Ja, det er mulig å la en annen person på klinikken være administrator for Hill's Personalfôr. Som klinikkens administrator kan man registrere fôr på andre medarbeideres vegne. Hver enkelt medarbeider må allikevel opprette en personlig profil.

Ta kontakt på nordic_hills_marketing@hillspet.com hvis en medarbeider skal gjøres til klinikkens administrator.