text.skipToContent text.skipToNavigation
Declaration Image

Om oss

 

VARFÖR SKA DU VÄLJA HILL’S KVALITETSFODER TILL DIN HUND ELLER KATT?

På Hill’s förstår vi det speciella band som finns mellan dig och din hund eller katt. Det är just därför vi gör vårt yttersta för att erbjuda dig bästa möjliga näring, så att du och din hund eller katt kan upprätthålla en lång och god relation. Vi drivs av innovation och säkerställer att det finns de bästa ingredienserna och en optimal näringsbalans i vår hund- och kattmat, anpassat till din hunds eller katts ålder, storlek och fysiska tillstånd. Kanske är det därför så många veterinärer och veterinärassistenter också väljer att utfodra sin egen hund eller katt med Hill's foder.

Det är vårt uppdrag att bidra till att berika och förlänga de speciella relationerna mellan människor och deras hund eller katt.

FILOSOFI

Vi tror på att alla djur – från din hund eller katt till de husdjur som vi professionella veterinärer tar hand om – förtjänar kärlek och god omvårdnad genom hela livet. Det är därför vi är stolta över att vårt foder kan göra en skillnad i din hunds eller katts liv. Du har vårt ord på att vi är engagerade i alla djurs välbefinnande. Läs mer om vår passion för djurens välbefinnande.

 

Declaration Image

VÅR KÄRLEK TILL DJUR

På Hill’s älskar vi alla djur. Därför stöder vi det arbete som utförs av djurskyddsorganisationer och djurhem, och hjälper nästan en miljon katter och hundar runt om i världen varje år. I Sverige stöder vi många djurhem och organisationer, bland annat Djurskyddet. Genom att ge hundar och katter exakt den näring de behöver, från den dagen de kommer till hund- eller katthemmet, säkrar vi att deras hälsa är högsta prioritet. Och hälsosamma djur är lyckliga djur, som snabbt hittar en ny familj!

Declaration Image